Om os

NYCKELN TILL VÅR FRAMGÅNG - ETT PROFESSIONELLT TEAM OCH EN INDIVIDUELL FÖRSÄTTNING TILL VARJE KUND

SIA "KUBUS" firar tvåårsjubileum i sommar och under de första åren har företaget etablerat samarbete med kunder i Lettland och de skandinaviska länderna. Genom att erbjuda kvalitetsprodukter som är konkurrenskraftiga på marknaden arbetar företaget för att attrahera nya kunder.

Tillverkningsprocessen av baljorna är noggrant handgjord.

Material av högsta kvalitet används vid tillverkning av badkar. Badkarskalet är tillverkat av glasfiber, eftersom detta material är resistent mot UV-strålning, väder och andra yttre förhållanden, och det är lättskött. Formen på glasfiberskalet är anpassad till den mänskliga ryggens krökning, så det är bekvämt att koppla av i badkaret i flera timmar. Jämfört med träbaljor är vår badkardesign designad för att minska vattenförbrukningen. Denna fördel tillhandahålls av bänkens design - den är integrerad med väggarna och golvet.

Badkarsskal tillverkas i sex färger - grå, vit, röd, svart, blå och ljusgrå. För trä efterbehandling kan du välja - brun, grå eller svart. Totalt finns det 18 färgkombinationer. Om du vill anpassa färgen på badkaret till ditt hus, terrass eller pensionat, då kan vi implementera det!

***
Badkar har två års garanti.

 

Varmt välkommen
Teamet från företaget "KUBUS"